• +36306566267
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • H.-P.: 09:00 - 16:00

TELJESÍTMÉNYMÉRÉS

A referenciánk: Több, mint 1000 Insoric RealPower felhasználó világszerte. Beleértve 5 prémium autógyártó céget is.

 
A kérdés gyakran elhangzik: A RealPower tényleg annyira pontos és megbízható mint egy mérőpad?” Ezt könnyű a következő kérdéssel megválaszolni: “Mennyire pontosan lehet összehasonlítani a kettőt egymással… és a mérőpad kezelője mennyire jó, mennyire érti amit csinál?” Mit ér egy több millió EURO-s mérőpad, ha a kezelője a kulcsa?

Mi a teljesítménymérést az utcán, valós körülmények között valósítjuk meg.

Számtalan autót mértünk már meg az Insoric RealPower rendszerével. Az erdemények mindig pontosak, mivel a mérési technológia nagyon precíz. Teljes mértékben meg vagyunk győződve az ilyen mérési rendszernek az eredményességéről.
Az Insoric RealPower a tökéletes eszköze a módosított, tuningolt autók mérésének – a kezdetektől a végső eredményig. És ugyanúgy azoknak a vevőknek is, akik meg szeretnék tudni a különböző motortuning után autójuk teljesítményét, vagy csak megbizonyosodnának a gyár által megadott teljesítmény meglétéről. A teljesítménymérés az Insoric RealPower rendszerrel a jármű kerekeiről kerül kiszámításra. Rengeteg adatot rögzít egy rövid tesztút során, ideértve a kereken mért teljesítményt, motorteljesítményt, sebességet és maximális nyomatékot. USB csatlakozón keresztül az adatok könnyen kiolvashatóak.

Az Insoric RealPower rendszer az Insoric AG-vel és a svájci Rapperswillben található technikai egyetemmel történt közös együttműködés során lett kifejlesztve. Mi nem egy varázsszámokat generáló fantáziadobozról beszélünk, hanem egy tudományosan többszörösen is bizonyított, rettenetesen precíz mérőeszközről. A következő videóban többet is megmutatunk a RealPower fizikai működéséről.

Az Ön közvetlen kapcsolata az Insoric Magyarországhoz

Kérdése van, vagy szeretné felvenni velünk személyesen a kapcsolatot?

Miért nem lehet nélkülözni az Insoric mérési rendszerét tuning előtt és után?

Teljes átláthatóság az ügyfelek / felhasználók számára

Rendszeresen érkeznek hozzánk ügyfelek, hogy autójuk teljesítényét leméressék. Sokan közülük átíratták a motorvezérlést (chiptuning) vagy mélyebben is belenyúltak a motorba, (teljes körű motortuning). Gyakran előfordul, hogy az ígért teljesítmény eltér a valóságtól. A meglepetések elkerülése végett és mielőtt még nagyobb összegeket fektetne a motortuningba, tájékozódjon Ön is a reálisan megvalósítható motortuning eredményeiről egy átlátható, azonnali eredményeket mutató rendszer használatával.

Irány a Shop

Honnan tudhatja egy motorvezérlés programozással foglalkozó szakember, hogy elérte az optimális beállítást?

Az ügyfelek gyakran szeretnék a legmagasabb töltőnyomást beállítatni, sokszor hangzik el a kérés: „Tekerjük még egy kicsit feljebb!” Sokszor megy a vita arról, hogy az emelt nyomás mekkora teljesítményt eredményez, a tényleges teljesítmény csak elméletben létezik.

Az ügyfelek gyakran csak a turbonyomást nézik, úgy gondolják ettől sokkal több teljesítményük lett. Gyakran nem ez a helyzet. Az Insoric Realpower-rel a tunerek megmutathatják, hogy a nem mindig a legnagyobb töltőnyomás adja a legnagyobb teljesítményt.

Az alábbiakban bemutatunk 2 esetet, ahol az alkatrészek feleslegesen vannak túlterhelésnek kitéve, és a magasabb töltőnyomás inkább teljesítményveszteséget okoz.

© 2023 Insoric by Race Garage Kft. All Rights Reserved.